Τρόποι Πληρωμής

  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε με προεξόφληση να καταθέτετε το αντίτιμο της παραγγελιάς σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς μας.

  • ALPHA BANK IBAN : GR4601403600360002002011100
    Δικαιούχος  :  MIAMI VINTAGE Ι.Κ.Ε.

Η παραγγελία σας θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας.
Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα , η πληρωμή σας εμφανίζεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Αν η μεταφορά γίνει με έμβασμα από άλλη τράπεζα τότε χρειάζονται τρείς εργάσιμες ημέρες ώστε να εμφανιστεί η πληρωμή σας και τυχόν έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον καταθέτη.
Το αποδεικτικό της κατάθεσής σας θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : [email protected]  προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Μπορείτε επίσης να μας το γνωστοποιήσετε και τηλεφωνικός στο : 21 3099 3951.
Το χρονικό όριο για την εγκυρότητα μιας παραγγελίας είναι οι τρείς εργάσιμες ημέρες. Εάν δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση της αξίας της συγκεκριμένης παραγγελίας τότε ακυρώνετε από το σύστημα.

  • ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να προεξοφλήσετε το συνολικό τίμημα της αγοράς σας με μετρητά, καταβλητέα στο ταμείο του καταστήματος μας στην Ύδρας 48, 15232 Χαλάνδρι Αττικής όπου εάν επιθυμείτε παραλαμβάνετε και την παραγγελία σας. Η πληρωμή μόνο με μετρητά είναι δεκτή για ποσά έως 500€ με την έκδοση Αποδείξεως Λιανικής πώλησης ή Τιμολογίου Πώλησης.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό τίμημα της αγοράς σας με αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση. Η πληρωμή με μετρητά είναι δεκτή για αγορές αξίας έως 500€ με την παράλληλη έκδοση Αποδείξεως Λιανικής πώλησης ή Τιμολογίου Πώλησης. Η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής είναι αποδεκτός μόνο για τις παραδόσεις στην Ελλάδα.

Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι εφικτή εάν και εφόσον τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε είναι ετοιμοπαράδοτα στο φυσικό μας κατάστημα ή στους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας μας. Διαφορετικά, αν τα προϊόντα απαιτείται να παραγγελθούν στον προμηθευτή μας τότε η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι εφικτή. Στις αποστολές συσκευών που απαιτούν παράδοση από συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ στο κόστος της αποστολής.

  • ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης στο φυσικό ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας όπως και χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Η ασφάλεια των συναλλαγών σας διαφυλάσσετε καθώς και τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο από την τράπεζα που συνεργαζόμαστε μέσα από το την τραπεζική της εφαρμογή στην ιστοσελίδα μας.

Η πληρωμή με κάρτα μπορέι να γίνει:

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro,  Diners
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass